Deichstrasse 8

26899 rhede-brual

1485m2 / 1770 m2 - 12 kamers

Vraagprijs : € 550.000 K.K.

Te koop

Omschrijving

UNIEKE VILLA!, ruim, luxe, modern, super onderhouden en degelijk gebouwd!

Wij mogen u deze werkelijk unieke royale villa gelegen in het rustige Brual op 10 autominuten van de Nederlandse grens aanbieden, deze schitterende woon / werk villa is in 1997 met liefde en toewijding door de huidige eigenaren gebouwd en in 2015 gemoderniseerd, in het begin heeft de villa niet alleen dienst gedaan als luxe woonhuis maar tevens als kantoor van het bouwbedrijf, en is wekelijk van alle gemakken voorzien, waaronder een volledige kelder verdieping voorzien van eigen entree, meerdere ruimtes voorzien van daglicht, verwarming en plavuizen, badkamer, sauna, toilet en technische ruimte, op de begane grond vinden we naast de woonruimtes ook de kantoorruimtes welke zijn voorzien van eigen entree, de villa is gelegen op een riant perceel c.a. 1770 m2, en is aan de binnen-en buitenzijde luxe en hoogwaardig afgewerkt.

Indeling:

Kelder: Via de luxe vast trap komt u vanuit de centrale entree in de kelder verdieping, ook kunt u de kelder bereiken middels separate entree aan de zijkant van het huis, centrale hal, badkamer, toilet, technische ruimte, drie ruimtes voorzien van daglicht, sauna ruimte en zij entree, de kelder wordt verwarmt middels radiatoren en is afgewerkt met plavuizen.

Begane grond: u komt binnen in de prachtige entree welke is voorzien van luxe open trap met vide naar de eerste verdieping, almede de luxe vaste trap naar de kelder verdieping, de hal is tevens voorzien van het toilet met fontein en is afgewerkt met stijlvolle plavuizen, de grote woonkamer c.a. 52 m2 is aan de achterzijde gesitueerd en biedt via het vele puien met glas prachtig uitzicht op de fraai aangelegde tuin, in de winter is het heerlijk toeven bij de inbouwhaard welke ook aangesloten is op het centrale verwarmingssysteem, de woonkamer beschikt naast de inbouwhaard ook over vloerverwarming én radiatoren en is stijlvol afgewerkt met plavuizen. De gesloten keuken van maar liefst c.a. 26 m2 is in 2015 voorzien van compleet nieuwe keuken inrichting met greeploze luxe moderne keuken met composiet werkblad en Siemens inbouwapparatuur waaronder, 5-pits inductie kookplaat, afzuigkap, combi oven/magnetron, vaatwasser A++, stoomoven, inbouw koffie volautomaat, vloerverwarming, radiatoren en afgewerkt met dezelfde stijlvolle plavuizen als de woonkamer, bijkeuken voorzien van keukenblok, kastenwand, witgoed aansluitingen, zij entree en afgewerkt met stijlvolle plavuizen, voormalige kantoor afdeling, twee grote kantoorruimtes met eigen entree, moderne badkamer voorzien van douche hoek met thermostaatkraan, draingoot, wasmeubel en hangtoilet.

Verdieping: U komt op de royale lichte overloop middels de luxe open trap vanuit de centrale entree, de overloop is voorzien van sterrenhemel en derde gevel, vier royale slaapkamers, waarvan de master bedroom is voorzien van aansluitende kleedkamer, en er twee slaapkamers toegang hebben tot het prachtige balkon met uitzicht over de tuin, de gigantische luxe badkamer met dakkapel maakt al uw dromen waar en is voorzien van centraal geplaatste Wihrlpool, inloopdouche, groot wasmeubel, hangtoilet, urinoir en bidet, ook is de badkamer voorzien van vloerverwarming en stijlvolle vloertegels.

Zolderruimte: U komt middels de vlizo-trap op de overloop op de grote bergzolder welke beloopbaar is en voorzien van daglichttoetreding.

Buitenruimte: Los van de villa staat aan de voorzijde de vrijstaande luxe stenen carport met stenen geïsoleerde berging, keramische pannen gedekt, geschikt voor twee auto's en meerdere fietsen, in de tuin staat een vrijstaand houten prieel welke met keramische pannen is gedekt, de aluminium veranda met glazen dak en zonwering is aan het huis gebouwd en toegankelijk vanuit de woonkamer en keuken.

Nadere informatie:

-Groot, luxe, modern & goed onderhouden
-Riante kavel
-Landelijk doch centraal gelegen
-Energiezuinig & comfortabel
-Vloerverwarming en plavuizen
-Zonnepanelen 18 stuks
-Zonneboiler
-Laadinrichting elektrische auto
-Inzethaard woonkamer aangesloten op CV
-Meerdere mogelijkheden waar onder kantoor aan huis
-Carport, berging, veranda en prieel
-10 autominuten van de Nederlandse grens

Kenmerken woning

Overdracht

Status:
Beschikbaar
Vraagprijs:
550.000 K.K.
Aanvaarding:
in overleg

Bouwvorm

Bouwjaar:
1997
Bouwvorm:
bestaande bouw

Indeling

Woonoppervlakte:
348 m2
Perceeloppervlakte:
1770 m2
Inhoud:
1485 m3
Aantal kamers:
12
Aantal slaapkamers:
7

Energie

Bouwjaar:
1997
Warmwater:
Array
Eigendom cv:
eigendom

Buitenruimte

Tuin:
achtertuin: fraai aangelegd, voortuin: fraai aangelegd,
Tuin oppervlakte:
1500 m2

Bergruimte

Schuur / Berging:
vrijstaand steen

Dak

Soort dak:
zadeldak - pannen

Overig

Permanente bewoning:
ja
Onderhoud binnen:
goed tot uitstekend
Onderhoud buiten:
goed tot uitstekend
Huidig gebruik:
Woonruimte
Huidige bestemming:
Woonruimte

Voorzieningen

Soort:
mechanische ventilatie, alarminstallatie, rolluiken, zonnecollectoren, rookkanaal, schuifpui, dakraam, zonnepanelen, natuurlijke ventilatie,

Kaart

Plattegrond woning