Wollinghuizerweg 159

9541 AT Vlagtwedde

918m2 / 1310 m2 - 5 kamers

Vraagprijs : € 460.000 K.K.

Verkocht

Omschrijving

Let op, de vraagprijs is bieden vanaf!, Prachtig in het groene Westerwolde gelegen royale vrijstaande levensloopbestendige woning met uitgebouwde gezellige eetkeuken, dubbele garage, veranda erf en tuin.
Deze goed onderhouden energiezuinige woning is recentelijk prachtig uitgebouwd met een moderne gezellige eetkeuken voorzien van vloerverwarming, heerlijke houtkachel en lichtstraat.

In de omgeving zijn alle voorzieningen op loop-en fietsafstand aanwezig zoals, supermarkt, Primera, drogisterij, huisartsen, scholen, subtropisch zwembad, meerdere eetgelegenheden etc, en niet te vergeten de vele fiets-en wandelroutes, het prachtige Westerwolde kenmerkt zich door de vele bossen en de uitgestrekte natuur.

Indeling:
U komt binnen in de hal voorzien van vaste open trap naar de 1e verdieping, toilet met fontein, ruime slaapkamer en badkamer voorzien van ligbad, douche hoek en wastafelset, aan de voorzijde is de gesloten woonkamer gesitueerd, via de hal komen we in de sfeervolle uitgebouwde woonkeuken voorzien van lichtstraat, vloerverwarming, heerlijke houtkachel en moderne luxe inbouwkeuken b.j. 2021, voorzien van 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, combi magnetron, koelkast en quooker, via de tussenhal komen we in de riante bijkeuken welke is voorzien van plavuizen, witgoed aansluitingen, bergkast, zij entree en toegang tot de dubbele garage.

Verdieping:
Op de verdieping bevinden zich een overloop met dakraam, twee ruime slaapkamers beiden voorzien van bergruimtes, en een ruimte thans in gebruik als ketelruimte c.a. 12,6m2 welke eenvoudig om te bouwen is tot een derde slaapkamer op de verdieping.

Tuin:
Aan de rechterzijde van het huis bevind zich de oprit met aparte parkeerruimte, nette verzorgde tuin rondom de woning met aan de achterzijde van de garage een heerlijke veranda met weids uitzicht.

Bijzonderheden:
-Jonge goed onderhouden woning
-Grote uitbouwde woonkeuken c.a. 45,6m2
-Dubbele garage
-Veranda
-Energielabel A
-Zonnepanelen 12 stuks
-Levensloopbestendig
-Ruimtelijk gelegen
-Nabij vele voorzieningen
-Gelegen in het mooie Westerwolde

Kenmerken woning

Overdracht

Status:
Verkocht
Vraagprijs:
460.000 K.K.
Aanvaarding:
in overleg

Bouwvorm

Bouwjaar:
1997
Bouwvorm:
bestaande bouw

Indeling

Woonoppervlakte:
191 m2
Perceeloppervlakte:
1310 m2
Inhoud:
918 m3
Aantal kamers:
5
Aantal slaapkamers:
3

Energie

Bouwjaar:
2010
Warmwater:
cv ketel
Eigendom cv:
eigendom
Energie Label:
A

Buitenruimte

Tuin:
tuin rondom: verzorgd,
Tuin oppervlakte:
1095 m2

Dak

Soort dak:
samengesteld dak - pannen,bitumineuze dakbedekking

Overig

Permanente bewoning:
ja
Onderhoud binnen:
goed
Onderhoud buiten:
goed
Huidig gebruik:
Woonruimte
Huidige bestemming:
Woonruimte

Voorzieningen

Soort:
mechanische ventilatie, zonnepanelen, natuurlijke ventilatie,

Kaart

Plattegrond woning