Wij gaan altijd voor het beste resultaat bij aankoop, verkoop, taxatie of nieuwbouw van uw woning!

Bruins Makelaardij in Winschoten ontzorgt bij aan- en verkoop van uw woning in Noordoost-Nederland. Ook voeren wij erkende taxaties uit. Ben je van plan om nieuw te gaan bouwen? Ook dan kun je bij ons terecht, wij verzorgen de Nederlandse markt voor het Duitse bouwbedrijf Schwarte Bau.

Ga direct naar:  
Verkoop Taxatie Aankoop Nieuwbouw

Verkopen

Huis te koop in Groningen of Drenthe?

Wil je jouw huis in noordoost Nederland te koop zetten? Bruins Makelaardij biedt een compleet pakket vakkundige diensten om snel en goed je woning te verkopen. Wil je eerst geheel vrijblijvend met ons kennismaken? Bel voor een afspraak, dan komen wij langs voor een kennismaking inclusief gratis waardebepaling van de woning.

Huis verkopen? Waarom kies je voor Bruins Makelaardij?

Wil je jouw huis snel voor een goede prijs verkopen? En wil je daarbij op prettige, persoonlijke wijze samenwerken met een makelaar die je begrijpt, die oog heeft voor omstandigheden en details en die sterk is onderhandelen? Wij zijn Bruins Makelaardij. Al meer dan vijftien jaar zetten wij ons vakmanschap in de verkoop van woningen in voor onze klanten. Als full-service makelaardij ontzorgen wij je volledig, van waardebepaling tot overdracht bij de notaris.

Met een aantrekkelijke presentatie via de juiste verkoop- en presentatiekanalen - zoals Funda, lokale media, social media en herkenbare verkoopborden - brengen wij je huis onder de aandacht van potentiële kopers. En ook buiten kantooruren staan wij voor je klaar.

 

Ja, ik wil een gratis waardebepaling van mijn huis.

Taxatie

Erkende taxaties voor alle Hypotheekverstrekkers 

Wil je de waarde van je woning weten? Of heb je een erkend taxatierapport van een gecertificeerde taxateur nodig voor een hypotheek? Bruins Makelaardij is volledig gecertificeerd, wij voldoen aan alle eisen die geldverstrekkers stellen. Wij verzorgen taxaties in noordoost Nederland.

Wij willen onze klanten de zekerheid bieden van de kwaliteit, betrouwbaarheid en acceptatie van onze taxaties. Daarom zijn wij aangesloten bij het NWWI en beroepsvereniging Vastgoed Pro. Ook zijn wij ingeschreven in het Nederland Register van Vastgoed Taxateurs (NRVT) en Vastgoedcert.

 

Ik wil mijn huis of pand laten taxeren

Aankoop

Neem je eigen aankoopmakelaar mee, dat heeft veel voordelen

Wil je een huis kopen? Je denkt misschien: ‘dat kan ik prima zelf’. Maar wil je zeker weten dat je een eerlijke prijs betaalt? Neem dan je eigen aankoopmakelaar van Bruins Makelaardij mee. Wij kennen de marktwaarde van huizen in Noordoost-Nederland. Ook zijn wij sterk in het voeren van onderhandelingen zodat u altijd de juiste prijs betaald.

Bouwkundige staat van de woning

Hoe weet je zeker wat de bouwkundige staat is van het huis dat je wilt kopen? Wil je achteraf niet voor vervelende verrassingen komen te staan? Neem dan de aankoopmakelaar van Bruins makelaardij mee. Met bouwkundige kennis kijken wij neutraal naar het huis. Wij weten precies waarop we moeten letten. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

 

Ik wil meer weten over de voordelen van mijn eigen aankoopmakelaar.

Nieuwbouw

Nieuwbouwprojecten

Wil je een nieuwbouwwoning laten bouwen? Ook dan zijn wij je graag van dienst. Voor het Duitse bouwbedrijf Schwarte Bau verzorgen wij de verkoop, marketing en bouwbegeleiding van nieuwbouwwoningen in Nederland. Voor dit gerenommeerde aannemersbedrijf begeleiden wij inmiddels tientallen nieuwbouwprojecten: van een geheel vrijblijvend schetsplan met offerte tot complete bouwbegeleiding van vergunningaanvraag tot oplevering.

 

Ik wil meer weten over nieuwbouwprojecten.